KROPSTERAPI


Kropsterapi er baseret på anerkendte teknikker; pulserende massage, åndedrætsteknikker, akupressur, zonetryk og samtale. Det er en effektiv måde at få ro på nervesystemet og at løsne spændinger i kroppen. Behandlingen forener krop og sind og kan hjælper både fysisk og psykisk, da jeg behandler det hele menneske.


Vores krop er nok den mest avancerede "maskine", der eksisterer på vores jord. Den kan huske alt vi har oplevet, og den hjælper os hver dag med at lytte, tale og transportere os fra A til B. Den giver os oplevelser via smag og duft og alle de følelser vi får, når vi lytter til god musik eller krammer en vi holder af. Den er der for dig, klar og parat til at give dig en oplevelse af livet.


Men nogen gang overforbruger vi os selv og glemmer at give vores krop den omsorg, den har brug for. Den kan klare sindsygt meget og har en enorm kapacitet - men som mange af os oplever, er der også en grænse, hvor kroppen siger stop.

Det gør den først når vi presser den over lang tid og ikke lytter til de behov, som kroppen har for at kunne blive ved med at have "benzin i tanken". De første tegn på at kroppen ikke får opfyldt sine behov er, at den begynder at brokke sig. Det kan være ved at gøre ondt, være træt eller kraftløs, måske føle irritation, eller har svært at falde i søvn. Det er kroppens måde at råbe på hjælp.


Spørgsmålet er om vi lytter?


Kropsterapi er bevist effektivt ved stress og smerter i kroppen, da det afspænder muskler og organer, så den kan restituere og helbrede sig selv. Hvis vi er pressede psykisk, vil det sætte sig som spændinger i kroppen, og hvis vi presser vores fysik for meget, vil det skabe uhensigtsmæssige tankemønstre. Krop og psyke hænger sammen, og fokus i kropsterapien ligger på at forløse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne, da årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten. Behandlingen foregår på en briks og kræver ikke at du laver en masse øvelser for at opnå resultater.

Men hvis du har mod på det, så giver jeg dig gerne små effektive redskaber som du kan bruge i din hverdag.

Det kalder jeg embodiment.

 

ÅBENT FOR BEHANDLING

Mandag

09.00 - 16.00

Tirsdag

09.00-16.00

Onsdag

09.00-17.00

Torsdag

09.00-16.00

Fredag

09.00-15.00

KUNDERNE SIGER EFTER ET

KROPSTERAPEUTISK FORLØB

KROPSTERAPI


“Efter mit forløb hos Lotta sover jeg bedre og har mindre tankemylder. Jeg valgte helt bevidst kropsterapi fordi der ikke er så meget snak som hvis nu man gik i almindelig terapi, og jeg havde brug for at give min krop noget opmærksomhed, for at få lidt mere styr på mit indre følelsesunivers i forhold til

mit arbejde.


Nu har jeg lært at lytte til min krop og fået teknikker til at få afløb for mine følelser, så de ikke overtager mig og låser sig i min krop”


Janni, 54

Leder indenfor PPR

KROPSTERAPI


Wauw et tillidsfuldt og kærligt rum til mig og min krop. Lotta har så fint, og med den dybeste respekt kommunikeret med min krop og hjulpet den på vej til at forløse og opløse mine livs temaer og udfordringer, som har siddet og stadig sidder i min klogeste krop!


Kroppen er min klogeste ven- og med Lotta, ved min side, er jeg SÅ tryg og rolig i at kroppen langsomt og stille kan give slip på fortidens minder

Hun får mine varmeste og bedste anbefalinger herfra"


Camilla, 42

KROPSTERAPI


Jeg har udover skønne behandlinger fået mange gode råd som jeg implementeret i min hverdag til gavn for en livsstil som handler om, at krop og sind hænger sammen. Hver morgen laver jeg en lille morgen routine som er blevet en helt uundværlig for mig. Tak for dine behandlinger og dig"


Cecilie, 47

KROPSTERAPI


Jeg har haft et forløb med kropsterapi hos Lotta efter et overgreb, da jeg ønskede at arbejde med både det mentale og kropslige ud fra en holistisk tilgang. Fra start oplevede jeg et trygt rum hvor Lotta var forstående og lyttende. Behandlingerne var afslappende og behagelige, samtidig med at de satte gang i nødvendige kropslige og mentale processor.

Jeg kan varmt anbefale Lotta"


Kvinde, 33

KROPSTERAPI


Lottas rolige væsen har gjort at jeg har følt mig støttet og båret igennem en svær periode. Hun har på magisk vis både mærket og løst op for mange af min krops spændinger, også dem jeg ikke selv var bevidst om sad der. Min krop føltes altid lettere efter et besøg hos hende"


Heidi, 48

KROPSTERAPI


”Kropsterapi har gjort at jeg mærker min krop mere end før, og jeg tænker mere over min krops signaler. Jeg har nu bedre kontakt til min vejrtrækning og ved hvordan jeg selv skaber ro i kroppen. Men det mest værdifulde jeg lært i forløbet er hvordan jeg håndterer hverdagens udfordringer og at jeg nu er mere rimelig i hvad jeg forventer af mig selv”


Kvinde, 59

Administrativ konsulent

KROPSTERAPI


”Når jeg opsøgte kropsterapi for at få hjælp med stress symptomer og uro i kroppen, var jeg i tvivl om det ville gøre en forskel. Nu efter mit forløb står jeg med mere overskud og energi, bedre søvn og mindre

uro i kroppen.


Jeg har fået redskaber til ting jeg slet ikke vidste jeg manglede redskaber til, men som har gjort en kæmpe forskel for min hverdag. Nu prioriterer jeg mine behov mere end før, og har lært at stoppe mig selv fra tankemylder. Jeg vil anbefale Lotta til alle som løber lidt for stærkt i sin dagligdag. Af hjertet tak for dig og din skønne energi i alle behandlinger”


Natasja 31

EMBODIMENT & COACHING


Embodiment er kort fortalt vores HVORDAN. Det er hvordan vi er til stede i vores krop med adgang til at mærke vores følelser, samtidigt som vi er i kontakt med vores kognitive intelligens. Det er når krop og hoved arbejder sammen.


I en embodiment-session arbejder jeg med en kombination af coaching og fysiske øvelser, fordi jeg ved, at hvis man får krop og hoved til at snakke sammen, kan vi opnå forbedringer i både krop sind mere effektivt. Hvis coaching står alene og ikke inkluderer kroppen i processen, bliver det tit en kognitiv viden, som i sig selv kan være god nok, men som er svær at få i spil, når du står i en konflikt eller en stresset situation.


Det er i min erfaring at de største udfordringer plejer at dukke op i relationer til andre, og særligt når vi er stressede. Det er der vi falder tilbage i det gamle mønster (som en gang var godt), måske tilpasser du dig, bliver konfliktsky eller genert, måske bliver du nervøs eller få svært at holde følelserne tilbage, selvom du virkelig ønsker at gøre det på en anden måde.


Det kan jeg hjælpe dig med.


Ud fra den viden, jeg har fået gennem de sidste 10 år, har jeg udviklet en måde at skabe hurtige resultater i mine forløb. Den indeholder teknikker og værktøjer, som du nemt kan vedligeholde selv, når du har lært dem. Alle sessioner indeholder samtale, afklaring og konkrete øvelser, som vil gøre dig både bevidst om, hvad du kan gøre anderledes, og hvordan du træner og udvikler dig mellem vores sessioner. Det vi gentager er også det vi bliver gode til, og nye vaner kræver træning. Kontakte mig endelig hvis du har spørgsmål.


*Embodiment har ikke et modsvarende ord på dansk, da legemliggøre eller udførelsesform ikke er fyldestgørende, derfor bruger jeg det engelske ord.