Den røde tråd...

Da jeg var barn, havde jeg to store interesser; at være fysisk aktiv og at skabe ting ud af stof, træ og andet jeg kunne få fingrene i. Jeg kunne være i min ”boble” i flere timer, og min interesse for det kreative blev til en længere, videregående uddannelse i design. Det blev mit et og alt, og med job i modeindustrien var der heller ikke plads til andet. Mit job var mit liv. Indtil jeg en dag ”vågnede op” til en hverdag, som jeg ikke kunne holde ud mere. Der var ikke plads eller energi til andet end arbejde, træning og et par timers søvn.


Stressen og følelserne lå lige under huden og kom hyppigt til udtryk på dårlige tidspunkter - min krop gjorde ondt og jeg var tit frustreret og ked af det.

Når vi går i stå, eller føler os stressede, er det fordi vi har glemt vores krop og sidder fast i tanker og følelser. Løsningen er at skabe kontakt til kroppen og genfinde vores nærvær og intuition. Dér skabes harmoni og balance - og det er dét, jeg kalder at gå kroppens vej...


Hvis det er vigtigt nok så finder du en vej, hvis ikke finder du en undskyldning. Du kan klatre op til vippen og hoppe, eller du kan klatre ned. Du kan ikke næsten hoppe ...


Jeg har altid arbejdet med min krop, sind, sanser og ikke mindst med mine hænder. Med kropsterapien har jeg nu integreret mine 15 års erfaring i at gå Kroppens vej og viser dig, hvordan du kan komme i kontakt med din krops intelligens. Måske du er faret vild i tanker eller følelser. Måske det bare gør ondt i kroppen, uden at du ved hvorfor, eller måske har du mistet meningen og retningen med den vej, som en gang føltes så rigtig. Jeg hjælper dig med at finde mod og ro til at handle på det, du drømmer om - og det gør vi ved at gå kroppens vej.

I denne tilstand af konstant stress var jeg i ti år og hvis det ikke var for min kampsport, ville min krop have sagt stop for længst. Det var mit lille åndehul at træne aikido. Træningen fik mig ned i gear, fik balanceret mit nervesystem. Den eneste måde at klare en time til træning, er at være nærværende, fuldt tilstede i kroppen, tømme hovedet for tanker, slippe følelserne efter en stresset dag og være vågen i nuet. At træne aikido er som en intens nærværende samtale, uden ord; du lytter med alle dine sanser til omgivelserne og din modstander samtidigt med du er i kontakt med din egen krop og oplevelse.


Gennem livet har jeg oplevet at jeg har det fantastisk når både min krop og mit hoved er aktive, og samarbejder. Der kan jeg stå stærk og sårbar, følsom og klog, give og modtage.

Det skal ikke være hårdt for at være godt. Det kan være let og legende. Men det første skridt betyder ALT, og hvis det er vigtigt nok for dig, så finder vi en vej sammen.


Kærlig hilsen


Lotta Larsdotter

Kropsterapeut & Mastercoach