Hvis det er vigtigt nok så finder du en vej, hvis ikke finder du en undskyldning

PRAKTISKHvad er en INTRO behandling?

Den første gang vi mødes handler om afklaring.

Jeg vil spørge hvad du døjer med, og hvad du vil opnå med at gå til behandling. Derefter fortæller jeg om hvordan jeg arbejder og hvordan krop, sind og stress (angst) hænger sammen. Bagefter kommer du op på briksen, der jeg undersøger hvor i din krop det er spændinger og finder ud af hvad for et forløb som vil passe til dig. Under behandlingen vil jeg guide dig så du kommer ned i kroppen og dit nervesystem slapper af. Når du kommer op igen får du et glas vand, og vi tager en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig og du får min professionelle vurdering ud fra undersøgelsen.


Hvis det giver mening for os begge, vil jeg skræddersy et personligt forløb til dig.

Du betaler et depositum, og vi booker en tid til opstart på dit forløb.


Hvordan kan et personligt forløb se ud?

Et forløb består af X antal behandlinger gennem 2-5 måneder, undervisning, øvelser og lidt hjemmearbejde mellem behandlingerne. Du vil i hele forløbet have mig til at sparre med eller stille spørgsmål som kan opstå undervejs. I starten vil vi ses hver 7-10 dag for at du hurtigst muligt kan få det bedre, så tager vi længere tid mellem behandlingerne når din krop er mere i balance og du har fået lært de øvelser som virker for dig. Det er i denne fase det er vigtigt at holde fast i behandlingerne så du ikke falder tilbage, og symptomerne kommer tilbage.


Hvordan foregår en behandling?

Efter en kort tjek ind kommer du op på min briks i undertøj på et lagen (som du selv medbringer) og får et tæppe over dig. Jeg løfter tæppet til den kropsdel jeg behandler, og din eneste opgave er at slappe af og mærke efter hvad du oplever i din krop. Ind imellem guider jeg din vejrtrækning og stiller spørgsmål til din oplevelse. Bagefter tager vi en lille snak om hvordan du har det, og jeg giver tip eller øvelser til næste gang.


Hvad skal jeg forberede før jeg kommer?

Se til at du har lidt tid både for behandlingen (så du ikke skal stresse for at nå det) og efter behandlingen så du lige kan reflektere eller skriv noter over det du oplevet/ lært. Tag et rent lagen med at ligge på, og gerne en vandflaske.


Hvad sker det efter behandlingen?

Behandlingen vil sætte en udrensning i gang i din krop, og for at give dig selv optimalt udbytte er det vigtigt at drikke vand og give kroppen ro og plads til at mærke. Hvis du skulle opleve bivirkninger efter behandlingen, skriver du bare til mig så får du sparring og vejledning.
Betalings- og forretningsbetingelserINTRO behandling:

- Kan betales på dagen kontant eller via MobilePay.


Behandlingsforløb:

- Alle behandlinger er forudbetalte.

- Forløb betales med bankoverførsel (ratebetaling kan aftales individuelt).

- Købte, påbegyndte og afsluttedebehandlingsforløb refunderes ikke.

- Alle behandlingsforløb er personlige og kan ikke overdrages til andre.


Min tavshedspligt er en selvfølge.Afbud eller ændringer af din tid:

- Skal ske senest 24 timer før den bookede behandling på telefon eller sms til 5010 3868.

- Mails og telefonsvarerbeskeder er ikke gældende som afbud.

- Jeg bekræfter efterfølgende dit afbud.


** Afbud under 24 timer før vil afkræves fuld betaling for den bookede behandling **Workshops eller foredrag:

- Tilmelding til er bindende og kan ikke afbestilles.

- Bliver du forhindret i at deltage, må du gerne sælge din billet til en anden.

- Hvis du gør, send lige en sms til 5010 3868 med navnet på vedkommende.

ÅBENT FOR BEHANDLING

Mandag

09.00 - 16.00

Tirsdag

09.00-16.00

Onsdag

09.00-17.00

Torsdag

09.00-16.00

Fredag

09.00-15.00

FOREDRAG

 45 - 120 minutter

Jeg skræddersyr gerne et foredrag til din virksomhed efter jeres behov. Det kan handle om kroppens intelligens, hvorfor kroppen er vigtig i forandringsprocesser eller hvordan I kan håndtere en hverdag i højt tempo, og stadig have en god stemning og energi tilbage til familien efter arbejde.


PRIS EFTER AFTALE

WORKSHOPS

 60 - 180 minutter

Til mine interaktive workshops kan du lære om konflikthåndtering, grænsesætning, lederskab, selvregulering af stress og følelser. Det handler om at få udviklet kroppens intelligens, og du vil lære konkrete værktøjer som du kan bruge både i dit arbejdsliv og privat. Kan skræddersys til et specifikt formål.


PRIS EFTER AFTALE

Har du spørgsmål?

Hvis du er usikker på hvad som er bedst for dig, så lad os tage en kort samtale over telefon. Det er 100% uforpligtende og gratis. Jeg vil gøre mit bedste for at svare på dine spørgsmål så vi finder den rigtige vej for dig.