Jeg vil bare sige at det var en genial workshop. Jeg oplever hvordan jeg er meget mere bevidst om den energi jeg sender ud og modtager

- og det føles som en kæmpe styrke


Lykke, 39

WORKSHOPS


Til mine interaktive workshops kan du lære om konflikthåndtering, grænsesætning, lederskab, selvregulering af stress og følelser. Det handler om at få udviklet kroppens intelligens, og du vil lære konkrete værktøjer som du kan bruge både i dit arbejdsliv og privat. Kan skræddersys til et specifikt formål.


En stor del af vores hukommelse sidder i vores krop, og selv vores mentale tankemønstre vil kunne ses og arbejdes med på et fysisk plan, via kroppen. Den kører dog tit på autopilot, fordi vi det meste af tiden er fuldt beskæftigede oppe i hovedet med vores tanker om os selv, hvad andre tænker om os, måske planlægger vi eller prøver at regne fremtiden ud. Når vi gør det, har vi overladt styringen til autopiloten. Hvis vi vil udvikles eller skabe en forandring er vi nødt til at slukke for den, og det gør vi når vi bruger vores krop bevidst. 


Min erfaring er at vi allesammen har kapacitet at stå i livets skiftende op- og nedture, hvis vi bruger vores krop som anker.


Jeg har gennem de sidste 15 år arbejdet med kropsbevidsthed, nærvær og hvordan vi opnår og træner den kapacitet. Du skal ikke tro på alt jeg siger - du skal få din egen oplevelse af det. Derfor vil du i mine workshops få prøve på, mærke efter, reflektere og implementere, så du går derfra ikke kun med ny læring, men også klarhed i hvor og hvordan du kan bruge det i dit privat- eller arbejdsliv. Hvis du ønsker det så kan en workshop kombineres med et foredrag.
Tidligere workshops:

4 elements - find din superpower

Kropsbevidst lederskab

Ærligt & Kærligt NEJTEORI


Jeg starter altid med lidt undervisning rundt det emne som vi skal arbejde med. Teorien giver også bedre forståelse for hvorfor kroppen er et så kraftfuldt "værktøj" og hvorfor teori aldrig kan stå alene.

PRAKTIK


Jeg laver mange øvelser da det er den bedste måde at lære om og forstå kroppens intelligens på. Vi er alle forskellige og kan lære meget af hinanden når vi interagerer med både krop og sind.

IMPLEMENTERING


At lære noget uden at reflektere og integrere kan være spild af tid. Det er når vi tjekker ind med os selv og spejler os i hinanden som læringen falder på plads, og vi finder ud af hvordan vi vil bruge den.

Din krop har svaret - hvis du lærer at lytte

Har du spørgsmål?

Hvis du er usikker på hvad som er bedst for dig, så lad os tage en kort samtale over telefon. Det er 100% uforpligtende og aldeles gratis. Jeg vil gøre mit bedste for at svare på dine spørgsmål så du bliver afklaret i om du vil booke.