"Et kraftfult hverdagsværktøj for mig som hovedmenneske, der styres af tanker.

Et powerfuldt foredrag af en powerfuld kvinde"


Lone Franch Petersen, 47 år

FOREDRAG


Jeg skræddersyr gerne et foredrag til din virksomhed efter jeres behov. Det kan handle om kroppens intelligens, stresshåndtering, krop og ledelse, hvorfor kroppen er vigtig i forandringsprocesser eller hvordan I kan håndtere en hverdag i højt tempo, og stadig have en god stemning og energi tilbage til familien efter arbejde.


Din krop er med dig hver dag og hver nat; det er gennem den du oplever, erfarer og lærer nyt - hele livet. Det er også den, som fordøjer ALT det du går igennem: Glæde, sorg, skuffelse, succes og fiasko. Din krop husker alt; også det dit hoved ikke gør. Det er den som har lært at cykle og køre bil uden at du skal bruge energi på selve aktiviteten; den kører på automatik. Uden vores autopilot kan vi ikke fungere i hverdagen med arbejde og familie. Nogle af vores autopiloter kan desværre spænde ben for forandring, når vi vil noget nyt. Det kan også være at det, som vi gør ikke giver de resultater vi ønsker - eller at vi skal finde en ny måde at gøre det på, som kræver at vi inkluderer både hoved og krop i processen. Med kroppen lærer vi hurtigere og husker bedre. Det vi træner bliver på sigt en ny autopilot, som vil hjælpe dig til at stå stærkere i modstand og hverdagsstress.


Mine foredrag er interaktive og du vil få direkte erfaring med din krops intelligens.


Du skal ikke tro på alt jeg siger - du skal få din egen oplevelse af det. Derfor arbejder jeg med små indslag i mine foredrag, hvor du selv kan teste det, jeg snakker om. Hvis du ønsker det, så kan foredraget kombineres med en workshop, enten i fællesskab eller i flere mindre teams eller grupper, som jeg faciliterer gennem undervisning, øvelser og refleksion. 

Har du spørgsmål?

Hvis du er usikker på hvad som er bedst for dig, så lad os tage en kort samtale over telefon. Det er 100% uforpligtende og aldeles gratis. Jeg vil gøre mit bedste for at svare på dine spørgsmål så du bliver afklaret i om du vil booke.